Göra slut?!

Vi säger att du är tillsammans med en kille, ni älskar varandra verkligen men ni har inte varit tillsammans så länge, men du känner verkligen att han är den rätta för dig.
Kompisarna tycker att han är en "player" för att han har varit tillsammans med en tjej för ganska längesedan och sedan dumpade hon honom.
Han gillade en tjej men hon ville inte ha ett förhållande direkt.
Sedan såg han dig, efter ett tag! Ni började snacka, sen blev det en kram eller två i skolan, sedan övergick det till pussar osv.. Ni blev tillsammans och vännerna snackade skit om honom och sa att du skulle lämna din kille.
Dom var på dig länge, snackade skit och du började må sämre och sämre med detta. Din släkt började också.. Tillslut orkade du inte mer så du sa ifrån på riktigt! Stod på dig för det var verkligen Han du ville ha, din bästavän stöttade dig i detta, det var 1 person! Det låter inte mycket men den personen räddade hela grejen. Du tog mod till dig och sa verkligen ifrån på riktigt att dom inte skulle bry sig och om han eller du skulle göra slut fick dom bara stå vid din sida och stötta dig.
Ska man verkligen göra slut med en person för att vännerna inte gillar honom/henne, eller ska man följa sitt hjärta?
Man kan inte bestämma vad personer ska göra och inte göra, mår dom bra med det, ändra inget!
Det viktiga är att man står vid ens vänners sida och stöttar dom, vad det än gäller!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Ditt namn:

Har du någon mailadress? (bara jag som ser)

Har du någon blogg?

Vad vill du säga till oss?

Trackback