Myser

.

Kommentarer (0)
2012-11-30 / 20:05:52


Lite upd..

Hej Wilma här!
Är fortfarande sjuk.. Nu börjar det bli tråkigt att bara sitta hemma och inte göra något. Men min syster är också sjuk, så att vi har ju sällskap av varandra!
 
Idag kommer min faster och hennes man och ska äta middag.
Imorgon åker jag till Tjörn och träffar Fabian! Kul, längesen jag såg honom nu. 
I helgen ska jag också göra all min läxa, har inte orkat göra det nu när jag är sjuk. Men hoppas att jag blir frisk till helgen!
Nu måste jag plocka ur diskmaskinen, hej!
 
//Wilma 
Kommentarer (0)
2012-11-30 / 10:49:00


Arg..

Något som verkligen känns i hjärtat är hur folk orkar hacka ner på folk.. Oskyldiga folk! Som inte ens har gjort något, det gör ont att se, och hur ens inställning blir när man möter någon som inte är som en själv. Folk förändras och inte till något fint. Har en klasskompis som sitter i rullstol, hon har det svårt. Och de första folk gör är att klaga. I dagens läge får man en stämpel för ofta, döm inte någon innan du känner personen.. De är så onödigt. Vill att alla ska förstå, att ingen är mindre värd än dig, eller någon annan! Jag skiter i hur man ser ut, vad man har för sexuell läggning, vad man har för hudfärg..ålder osv. Sluta bry er om hur andra ser ut. Sköt erat eget om ni inte har något vettigt att säga snälla..blir så sur.. Ha de underbart!

Kommentarer (0)
2012-11-29 / 18:29:30


Svarar!

Hej fick en fråga av fina Linn, så tänkte svara på den!
Ja, jag har en systemkamera, det är en Nikon D90.
Hoppas att ni får en fin kväll.
//Wilma

Kommentarer (0)
2012-11-29 / 16:42:37


Vatten!

Hejsan!
Lite vattenbilder nu då!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite vattenbilder!
KoMmEnTeRa gärna vad ni tycker om dom..

 
Kommentarer (1)
2012-11-29 / 14:22:00


Bilder som inte är uppladdade!

Hej, har mååånga bilder som inte ör uppladdade hör från i somras, tänkte lägga upp några nu iallafall.

Kommentarer (0)
2012-11-29 / 10:40:30


Fotograferar!

Hej, är sjuk, men har nog ingen feber. Kan fortfarande inte prata och hostar, ont i halsen.. Men vem vill höra om vad jag är sjuk i.. Nej, ingen! Skitsamma! Jag fotar vattenbilder nu, som kommer upp på bloggen sen. Men får se när, har ganska mycket att göra idag, eller nej det har jag inte men aja, mår lite bättre nu iallafall. Tråkigt att vara hemma iallafall! Nej, nu ska jag fortsätta.
Ha det bra!
//Wilma

Kommentarer (0)
2012-11-29 / 10:36:29


Låter texten tala för sig själv.

Hej idag är en underbar dag!
Men lite "Kajsa snack" nu då,
Med oturen kan de dumma skapa något vackert, med lite tid inom lås kan man få något fint till slut, lite kärlek är de ända som behövs. Men bråk och tjafs stressar gärna upp en.. Eller vad säger ni? Puuufffthht vad stressigt och svårt det kan vara några tillfällen, men tiden läker alla sår. <3
Låter texten tala för sig själv. Kram alla!

Kommentarer (1)
2012-11-28 / 19:44:14


En berättelse!

Det var en gång en kille, han kom från Serbien. Han flydde från Serbien till Sverige. Han gick i skolan, och fick lära sig det svenska språket. Han älskade verkligen skolan, han kunde sitta hemma och läsa biologiboken som en serietidning. Han tyckte det var så spännande. Det fanns ett problem. Han hade inga vänner. Dom i hans klass kallade honom för serbjävel, korven osv.. Varje dag på morgonen innan skolan, grät han framför spegeln. Efter ett tag började han skära sig själv.. Att få höra fula saker varje dag, sänker ner en. Tillslut börjar man tro på det alla säger. Denna killen orkade inte mer, så en dag tog han självmord. Är det verkligen såhär vi vill att människor ska vara, är det såhär vi vill leva. Bara för att alla är olika ska vi inte trycka ner varandra. Denna berättelsen är baserad som det är i verkligheten men jag har hittat på också. Så att ni vet känner inte jag någon som har gjort detta eller som jag vet. Jag menar inget illa om någon, jag har bara hittat på, så detta är inte emot någon!
Tänk efter innan ni säger något, till någon annan för det kan såra så djupt!
//Wilma

Kommentarer (0)
2012-11-28 / 18:50:11


Sjuk!

Hej, är sjuk idag, ingen feber men allt annat, nej men kan inte prata, halsont.. Och har haft huvudvärk. Så orkade inte gå till skolan idag. Men om någon har mycket håltimma så smsa mig, speciellt du Kajsa!❤
Igår red jag hopplektion, åhh vad bra det gick. Hon sög verkligen på hinderna, oxern flög hon över och hon var glad, och sugen... Sånt gillas!
Hoppas att ni mår bra iallafall. Ska sätta mig lite senare med datorn och blogga lite, läsa mail och annat, hoppas ni får en toppenonsdag!
Tycker att bilden är lite kul ändå..
//Wilma

Kommentarer (0)
2012-11-28 / 10:34:28


Matilda!

Fotade min underbara vän Matilda och här kommer några bilder..
 
 
 
 
 
 
 
 
//wilma
Kommentarer (2)
2012-11-26 / 19:16:00


Nov. 26, 2012

En gång var det en flicka..
Hon hade de svårt hemma, blev ofta slagen hemma och även i skolan. Hon va söt, fint långt blonde hår, men INGEN gillade henne alls. En dag dog hennes pappa, mamman började dricka och plötsligt fick den lilla flickan ta allt ansvar hemma, vad kan hon ha varit? Åtta år kanske? Kanske inte de man vill göra när man går i 2:an.. Flickan växte upp med sina problem och nu idag är hon tolv år.. Hon går i 6:an och har cancer. Hon kommer inte leva mer än till julen.. Men hon har aldrig klagat, hon har tagit sitt liv som så många andra borde.. Hon skiter i vad alla andra säger om henne nu, hon är sjuk..vad ska man göra åt det? Men en dag bestämmer hon sig för att göra änglar, och sälja dem. Och ALLA pengar som kommer in ska gå till barncancerfonden för att inget barn ska behöva upp leva det hon varit med om, nu är hon och reser, och dem här hemma säljer änglar för henne, detta va till alla med cancer, disney borde göra dockor utan hår, så att alla barn kan känna sig vackra. Kram alla!

Kommentarer (0)
2012-11-26 / 17:19:06


Chips 20kr!

En bild på vad chips kostar på hotellet.
Vet inte vad det är, men gillar denna bilden på något sätt..
 
Skriv gärna vad ni tycker om den!
Kommentarer (3)
2012-11-25 / 13:18:00


Spökbilder!

Dom här bilderna tog jag på kvällen, och har redigerat lite mörkare! 
 
 
Kommentera gärna vad ni tycker,tar åt mig det som jag kan förbättra!
//Wilma
 
Kommentarer (0)
2012-11-25 / 12:14:00


Lampa!

Två bilder på en häftig lampa.
 
 
Kommenteragärnavad ni tycker, tar åt mig det som jag kan förbättra!
Kommentarer (0)
2012-11-25 / 11:10:00